Mascus Haszongepjarmuvek
 
Picture
Az IFA teherautók erősek, megbízhatóak, és képesek bármilyen nehéz rakományt hosszú távon is szállítani. Ismert modelleik a W50, Framo, a platós Barkas B100 valamint az európai utakon megtalálható a H6 autóbusz is.

Sokan keresnek szívesebben használt teherautókat, mivel nincsenek megelégedve a újjonnan megjelent modellekkel. Az IFA teherautók képezik a német vonzerőt, ami egyfajta nosztalgiát ébresztett sok emberben. Az Ifa nem a konfliktusos időszakokra gondol, hanem az utána következő szebb napokra.

 
Picture
Ha jó minőségű, önrakodó nehéz teherautót keres, böngésszen bizalommal az Atas teherautói között. A cég a darus teherautók felújítására specializálódott és az idők során nagy elismerésre tett szert, a kiváló minőségű teherautói révén. Az 1989-ben alakult Atlas cég székhelye a Texas állambeli Hustonban van, ahonnan ellátja a világ mind a négy sarkát termékeivel.

 
Picture
Sok év telt el azóta, hogy a Kia 1944-ben megjelent a piacon, mint kerékpáralkatrész és acélcső gyártó cég, akkor még Hyungsung Precision Industry néven. 

A koreai cég 1971-ben tért vissza, amikor az első, Titan elnevezésű, teherautóját gyártotta le. 

A Titan modell nagyon népszerű volt Koreában olyannyira, hogy az összes teherautó névjegyévé vált ugyanúgy, mint ahogy az Egyesült Államokban minden nehézgépjármű Semi néven ismert. 

Miután a hetvenes-nyolcvanas években a Peugeot és a Ford leányvállalataival társult, majd 1999 átvette és beolvasztotta a Hyundai céget, 1992-ben a Kia egy leányvállalatot nyitott az Egyesült Államokban Kia Motors America néven. Azóta a Kia egyre nagyobb sikereket ért el úgy a személyautók mint a teherautók gyártásában.