Mascus Haszongepjarmuvek
 
Akár hűtőkocsis szállításról, akár építkezéssel kapcsolatos könnyű munkákról van szó az Atego mindig megbízható megoldás. A tehergépkocsit kifejezetten a kis távolságon belül történő áruterítési feladatokhoz tervezték.
Picture
Az Atego az áruterítési ágazat bármely területén megállja a helyét. A vevők számára rendkívül fontos tényező a kedvező életciklus költség, az alacsony fogyasztás, a hosszú élettartam, valamint az értékállóság.

Picture
- alacsony üzemanyag-fogyasztás a Telligent® motorvezérlő rendszernek és az erőteljes négy- és hathengeres, soros motoroknak köszönhetően, amelyek teljesítményválasztéka 95-től 210 kW-ig (129-től 286 LE-ig) terjed
- BlueTec®, a Mercedes-Benz SCR dízeltechnológiája, lehetővé teszi az Euro 4 határértékek teljesítését gazdaságos vezetés mellett
- hosszú szervizintervallumok
- a Telligent® automata sebességváltó megtalálja a legmegfelelőbb sebességfokozatot, ezáltal további üzemanyag-megtakarítás érhető el
- nagy terhelhetőség a könnyűszerkezetes váznak és a könnyű építésű, hipoid hátsó tengelynek köszönhetően
- az új, kilencfokozatú, direktfokozatú sebességváltó karbantartásmentes ezáltal élettartama megegyezik a tehergépkocsiéval

Picture
- a négy- és hathengeres, soros motorok 129-től 286 LE-ig terjed
- a gépkocsi váza rendkívül erős, ennek köszönhetően kiváló a terhelhetősége.

 
Picture
A Scania sokak számára egyike a legnagyobb teherautó gyártóknak . A márka úgy is ismert mint a harmadik legjobb teherautó gyártó vállalat a világon.

A Scania teherautók nagyok, masszívak, egyedülálló külsővel rendelkeznek, megbízhatóak  mely egy sofőrnek ideális hosszú utakra. A fülkék komfortosak szimpla vonalakkal rendelkeznek, könnyen használható parancsokkal, és sok esetben alvó helységgel rendelkeznek a fülke mögött.

A mascus honlapján számos Scania teherautó közül válogathat a haszongépjármű kategórián belül.



 
A Dodge teherautók kínálják a legerősebb motorokat a világon. A V8-astól egészen a V12-esig, a Dodge furgonok, főleg terepen, kezelni és teljesíteni tudják a legkeményebb munkákat is.
Picture

 
Picture
A Sinotruk olyan nehéz tehergépjárművek gyártására specializálódott, mint a teherszállítók és a nyergesvontatók. Ezeket a teherautókat különböző célokra használják, például bányászatban, nagyobb teher szállítására, építőiparban, stb. Ezek a nehéz teherautók hozhatják egy cégnek a legtöbb bevételt.


A Sinotruk egyik lenyűgöző modellje a Howo. A teherautó  4 ütemű közvetlen befecskendezéses dízelmotorral rendelkezik. A maximális nyomaték több mint 1100 Nm és 290 lóerős. A vezetőfülkében elég hely van és még egy magasabb, termetesebb vezetőnek is kényelmes

 
Picture
A Mascus piacterén számos használt Hyundai teherautót talál, a könnyű, városi jűrművektől a terepre is alkalmas közepes és nehéz teherautókig. A Mascuson biztosan megtalálja a keresett   Hyundai teherautót.

A könnyű Hyundai teherautók különféle motorbeállítással kaphatók: 120ps D4DC szívómotorral, vagy 115hp D4AI két töltőlevegő-turbódízel motorral, illetve 3,9 literes D4DA motorral, amelyik 155 lóerős.


 
Picture
Az IFA teherautók erősek, megbízhatóak, és képesek bármilyen nehéz rakományt hosszú távon is szállítani. Ismert modelleik a W50, Framo, a platós Barkas B100 valamint az európai utakon megtalálható a H6 autóbusz is.

Sokan keresnek szívesebben használt teherautókat, mivel nincsenek megelégedve a újjonnan megjelent modellekkel. Az IFA teherautók képezik a német vonzerőt, ami egyfajta nosztalgiát ébresztett sok emberben. Az Ifa nem a konfliktusos időszakokra gondol, hanem az utána következő szebb napokra.

 
Picture
Ha jó minőségű, önrakodó nehéz teherautót keres, böngésszen bizalommal az Atas teherautói között. A cég a darus teherautók felújítására specializálódott és az idők során nagy elismerésre tett szert, a kiváló minőségű teherautói révén. Az 1989-ben alakult Atlas cég székhelye a Texas állambeli Hustonban van, ahonnan ellátja a világ mind a négy sarkát termékeivel.

 
Picture
Sok év telt el azóta, hogy a Kia 1944-ben megjelent a piacon, mint kerékpáralkatrész és acélcső gyártó cég, akkor még Hyungsung Precision Industry néven. 

A koreai cég 1971-ben tért vissza, amikor az első, Titan elnevezésű, teherautóját gyártotta le. 

A Titan modell nagyon népszerű volt Koreában olyannyira, hogy az összes teherautó névjegyévé vált ugyanúgy, mint ahogy az Egyesült Államokban minden nehézgépjármű Semi néven ismert. 

Miután a hetvenes-nyolcvanas években a Peugeot és a Ford leányvállalataival társult, majd 1999 átvette és beolvasztotta a Hyundai céget, 1992-ben a Kia egy leányvállalatot nyitott az Egyesült Államokban Kia Motors America néven. Azóta a Kia egyre nagyobb sikereket ért el úgy a személyautók mint a teherautók gyártásában.


 
Picture
Amikor finom teherautókról van szó, a különböző gyártók sok lehetőséget kínálnak. A legszebb gyártású teherautók egyike kétségtelenül a MAN AG. A MAN AG egy német cég, amelyik nagyon jó minőségű teherautókat gyárt. Szakértelem és design szempontjából, ezek a teherautók a legfelső sorban vannak. Habár nagyon sok választási lehetőséged van, amikor kereskedelmi teherautót vásárolsz, ajánlott, hogy a MAN teherautókat is fontolóra vedd.A MAN teherautók azért olyan népszerűek, mert nagyon jól megtervezettek és tartósak. A MAN AG számos úttörő technológiát használt, hogy kiváló minőséget hozzon létre. Sokféle különböző teherautó modelleket kínálnak. Az egyik legnépszerűbb MAN teherautó modell a TGS. Ez a modell kiváló vontatásáról és a legmodernebb TipMatic technológiájáról ismert.

 
This is your new blog post. Click here and start typing, or drag in elements from the top bar.
Picture
Mercedes-Benz cég, ezek a szavak a luxus képekre, tartós, minőségi járművekre emlékeztetnek, amelyek a legkiváltságosabbaknak vannak fenntartva. Azonban, a felső kategóriás gépkocsik mellett, a Mercedes-Benz a tehergépkocsik egyik fő gyártója is. A Mercedes-Benz teherautók hatalmas mennyiségű kereskedelmi teherszállitási megoldásokat kínálnak, hogy segítsék a munkádat. Új és használt Mercedes tehergépkocsik számos kereskedőnél megtalálhatóak és életképes megoldásokat jelentenek azoknak, akiknek kereskedelmi teherautóra van szükségük.